SEB

SEB blev årets småföretagarbank 2009 och har faktiskt en ganska lätt-överskådlig sida för dig som tänker på att starta eget. De riktar in sig mot målgruppen unga i flera av sina annonser just nu, kolla här och här för exempel på unga entreprenörer via SEB annonser.

Med en skön film som belyser och sammanfattar bra vad SEB kan hjälpa dig med, en guide till dig beroende på vart i processen av att starta eget du befinner dig, Ingela Hemming som svarar på dina frågor, olika paketlösningar beroende på vad du behöver och några nyttiga länkar så kan denna sida hos SEB vara riktigt hjälpsam för dig som är ung och vill starta eget!

Tips! Se till att ha din idé helt klart för dig innan du tar råd av banker och andra långivare, annars är risken stor att du sågas – även om din idé är helt utomordentlig och kan visa sig tjäna massa pengar och lösa många problem. Har du tänkt igenom din idé ordentligt, bollat den med någon nära dig ett antal gånger och känner dig säker på din sak och redo att bli ifrågasatt – redo att ge svar på tal – då ska du vända dig till potentiella finansiärer med din pitch!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s