Magazin kan ge Inspiration

Självklart är internet den ultimate källan till gratis information, men ibland kan det vara rätt inspirerande att bläddra igenom ett magazin med ett noga urval av bild och text i snygg design!

Tidningen Entreprenör kan du prenumerera på till exempel. De beskriver sig själva som ”en tidning om entreprenörer och företagare, för entreprenörer och företagare. Vi skriver om människor, deras drivkrafter, strategier, val, villkor och vardag. Berättelser som andra företagare kan dra nytta av och aspirerande nyföretagare få inspiration ifrån.”

Driva Eget, med Ander Andersson & team, fick Tidskriftspriset Årets Tidskrift 2010. Inspiration, nyheter, tips & råd, bra intervjuer och snygg design!

Fortune Magazine, engelsk-språkig tidning – en gigant internationellt. Håll dig uppdaterad om företagande internationellt, ekonomi, trender, hur andra företag och kända entreprenörer gör m.m.

Starta eget.se har kommit ut med en egen, ny tidning som heter Starta eget. Beskriver sig själva som ”Tidningen för dig som vill starta eget eller redan driver eget företag. Massor med nyttiga tips, råd och affärsidéer till entreprenörer som vill lyckas.” Kolla den här länken för att titta gratis genom innehållet i nummer 1/2011.

Dela gärna med dig av dina lästips! Vilka tidningar och magazin för du inspiration av och varför?

Annonser

One response to “Magazin kan ge Inspiration

  1. Svensk inspiration för entreprenörer som vill starta eget eller som driver eget bolag hittar man i tidningen Starta Eget, se adressen:
    http://www.startaeget.se/tidningen

    // Emil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s