Funded By Me

Där står du och har världens bästa idé! Du har ett event du vill göra, en organisation du vill starta eller en grym företagsidé! Men…. du har inga pengar! Familjen är tveksam till det du vill, banken säger du har ingen säkerhet och … ja, inse att extrajobb på 7-11 inte är lösningen.

In träder Funded By Me! Lägg upp ditt projekt på deras site och se hur andra som gillar din idé skänker en slant (ellermer) – mot lite motprestationer som du erbjuder! Kanske du ska trycka en bok och där kan marknadsföra dina ”funders”, eller så får de alla en gratis biljett till ditt häftiga event, eller så lyfter du fram dem via facebook eller kanske en del av företagets överskott!

Det här har funnits en tid runt om i en del andra länder (Kickstarter & IndieGoGo) och äntligen har Sverige lanserat den här underbara siten! Hurra för Crowdfunding!

Gör en kort video med din pitch, som snabbt och attraktivt berättar vad du vill göra, hur du vill göra det och varför. Skicka in, få allting godkänt och sedan är det bara att marknadsföra ditt projekt – sprid via facebook, twitter och mail! Berätta för alla du känner, kontakta lokaltidningen, tv och radio! Se till att alla får veta vad du behöver hjälp med att åstadkomma!

Annonser

One response to “Funded By Me

  1. Olle - Funded By Me

    Kul att du skriver om oss!

    /Olle – Funded By Me
    http://www.fundedbyme.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s