Bootstrap your startup!

Gustaf Brandberg, entreprenör och affärsängel, inspirerade nyligen över 200 unga entreprenörer i åldern 18-20 som deltog i Emax Sverige i Örebro, 19-23 juni. Fokus hos Emax är inspiration, kunskap och nätverkande – för just unga entreprenörer.

Gustaf har delat med sig av sin föreläsning till alla er som inte var på plats, genom att lägga ut sin powerpoint på nätet! Gustaf´s föreläsning bar titeln “A smart start – Eleven fundamental principles for successfully bootstrapping your startup.” Den innehåller tips & råd i form av färgrika bilder, videoklipp, berättelser och konkret vägledning. Du hittar presentationen här på Slideshare!

Råd nr.1 från Gustaf: Skaffa dig ett mål du vill uppnå! Förbättra världen genom socialt och kommersiellt entreprenörskap.

Följ Emax via Facebook och få fler tips, inspiration och vägledning!

Annonser

One response to “Bootstrap your startup!

  1. Tack för att ni sprider budskapet vidare. Det var en otroligt skön publik på Emax och det är kul att se att det finns så många unga entreprenörer som brinner för att skapa nya produkter och tjänster och förbättra världen genom entreprenörskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s