5procent – En titt in i entreprenörernas hjärnor!

Endast fem procent av Sveriges befolkning är företagare. Ett antal av dem har tidningen Entreprenör bjudit in till siten 5procent för att blogga om sin vardag, ge sina bästa tips och dela med sig av sina tankar. Helt enkelt berätta om hur det är att driva ett företag som ung i sverige.

På framsidan ligger de senaste blogginläggen – just nu kan du t.ex läsa Erik Reuthammars inlägg från TEDxAlmedalen där han berättar hur Anna Serner inspirerade genom att prata om ”Doers, hesitaters och criticizers”.

Sidan är lätt överskådlig, färgrik och attraktiv. Välj mellan fyra olika kategorier som intresserar dig: Företagande, Inspiration, Internationellt, Sverige. Eller välj bland Topplistan, Mest Lästa, Mest Kommenterade m.m

5procent efterlyser dessutom fler bloggare! Om detta område intresserar dig och du också vill vara med om att inspirera och berätta hur det är att vara ung entreprenör så fyll i deras formulär och ange varför du vill blogga.

Hoppas vi får se en facebook sida och ett twitterkonto från 5procent framöver, jag tycker siten är inspirerande och kommer helt klart att återkomma igen och igen för att läsa unga blogga om att driva eget.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s