Lindmarks Servering till EM i Oslo

Idag börjar EM i UF-företagande i Oslo. På plats är Lindmarks Servering, som erbjuder restauranger, cateringfirmor och privata arrangemang ung och kvalitetssäkrad serveringspersonal.

–Vi är så klart ödmjuka, men vi tror och hoppas att vi har goda chanser. Vi åker dit för att ha kul och göra vårt bästa. Det är en enorm möjlighet att träffa nya människor från hela världen, säger marknadschef William Bigot Klinteberg till SvD inför tävlingen. Med endast 17 år på nacken har han nu 21 anställda och driver sedan juli månad företaget som ett aktiebolag.

Gymnasieelever från 34 länder kommer till Oslo för att delta i chansen om att vinna titeln ”Bästa UF-företag i Europa”. För att komma med i den 22.a upplagan av tävlingen har 250 ooo ungdomar med sammanlagt 30 000 UF företag engagerat sig i företagande under året som gått.

Irland deltar med Beautiful And Green B.A.G – ett företag som producerar trendiga och prisvärda producer genom att använda återvinningsbart material så mycket som möjligt. Idag produceras present påsar gjorda av tidningspapper och magasin. Påsarna skräddarsys åt företag, konferans eller fest. Om du är nyfiken på fler deltagare i EM läs vidare på Junior Achievement Young Enterprise Europe.

I Sverige är det Ung Företagsamhet som anordnar den nationella tävlingen och som försöker uppmuntra allt fler unga till att starta eget. På lördag utses det lag som vinner och blir ”Bästa UF-företag i Europa”.

Bild: Ung Företagsamhet Sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s