TV om unga entreprenörer

Det ryktas om att en svensk TV kanal är igång med att producera ett program om unga entreprenörer! Mycket spännande!

Enligt rykten kommer det vara unga entreprenörer eller unga med entreprenörs egenskaper som ska in i olika företag som det går dåligt för och styra upp situationen. Ungdomarna kommer vara mellan 16 – 20 år och som är lite ”lill-vuxna”. Som sagt, detta är rykten… så detaljerna kan ju alltid ändras…

Hursomhelst är det fantastiskt att Sverige äntligen börjar vakna kring frågan jag drivit i flera års tid! Jag har tidigare kommit med en idé om ett program kring unga entreprenörer som tävlar om att vara bäst på att driva företag, ett program som följer dem i deras företagande, där de får olika utmaningar och tv-tittare samt en panel ger dem poäng och röstar fram sin favorit.

Eller varför inte ett program där ett urval av unga med idéer för eget företag eller innovationer får en viss budget för uppstart, får även en mentor från näringslivet och sen följer programmet hur dessa olika ungdomar självmant gör för att lyckas. Finns hur många bra vinklar som helst! Visst vill vi hellre se detta än program som Big Brother, Ung och bortskämd, Paradise Hotel mfl???

Nu blir det spännande att se hur programmet produceras! Vilka ungdomar kommer vara med? Hur kommer de belysas? Vilka företag skall de styra upp? Personligen vill jag se riktiga, vettiga ungdomar med i programmet! Inga linsluser! Det finns oerhört många kreativa och inspirerande unga människor runt om i landet, dessa vill jag se!

Kul blir det! Mer info kommer framöver!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s