Hub Stockholm

Som egen företagare har man inte alltid råd med eget kontor. Då finns det goda lösningar, så som Hub Stockholm.

The Hub är ett globalt nätverk som erbjuder fullt utrustade mötesplatser runt om i världen, där entreprenörer kan arbeta, hitta kollegor, få stöd och inspiration.

Hub Stockholm erbjuder flera flexibla paket för dig som kanske är i uppstart, har kommit igång eller verkligen har flyt i ditt företagande! Du betalar endast för den tid du spenderar på kontoret, öppet dygnet runt, alla dagar om året.

Läs mer här om de olika priserna för att hyra en plats hos Hub Stockholm. Det finns flera som erbjuder enskilda arbetsplatser, som exempelvis Entreprenörskyrkan. Detta är ju enbart exempel från Stockholm, men jag är säker på att det finns runt om i landet! Har du fler tips på denna typ av kontor, hör av dig!

Billigaste tipset är att du helt enkelt beger dig ut på stan, hittar ett fik eller annan allmän plats som bjuder på gratis internet eller gratis vid köp av fika eller dryck.

Mina personliga favoriter i Stockholm är Drop Coffee vid Mariatorget, Barista (fri wifi vid köp av stammiskort som även skänker en skolmåltid till ett barn i Etiopien varje gång jag fikar) och Scandic Anglais.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s