Pepsi Refresh Sverige – Del 2

Jag har ju tidigare bloggat om Pepsi Refresh projektet som efterlyste unga entreprenörer som ville förbättra något de älskade.

Projektet drar ju vidare i olika moment och teman och här om dagen fick jag se det här klippet från när 10 finalister pitchade sina idéer på Fryshuset framför en panel:

Vilken idé gillar du bäst? Vinnare blev Johan Jönsson och Carl Liverstam från Helsingborg som belönades med 100 000 kr för sin kreativa idé att sätta samman en ”guidebok” för unga i entreprenörskap. Målet är att få fler unga entreprenörer i Sverige säger Johan och Carl, ett mål Ung Entreprenör delar. Läs mer om det vinnande bidraget här på Fryshusets hemsida. Grattis!

Jag kommer följa Pepsi Refresh Sverige framöver eftersom de lyfter fram unga entreprenörer och vill få fler unga att våga drömma, att våga skapa och att bli framgångsrika med det de brinner för!

Tanken bakom kampanjen är att ge tillbaka till samhället, göra något bra för sina kunder och deras tanke är att hjälpa unga som vill göra världen en bättre plats. Bra där Pepsi Sverige!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s