Venture Cup – Utvecklar dig och din företagsidé!

Venture Cup är tävlingen för dig som vill förverkliga dina drömmar och starta ditt eget företag. Genom en affärsplantävling utvecklar och förverkligar du din affärsidé. Detta parallellt med en process bestående av feedback, handledning, utbildning, inspiration och tillgång till ett stort kontaktnät – och att är helt gratis!

Tävlingen är uppdelad i tre regionala och ett nationellt moment. De regionala tävlingarna startar med kick-off i början av oktober. Det finns fyra moment i tävlingen och deadlines för dessa:

1. Affärsidé                  Deadline: 1 november, före kl.13.00

2. Utkast Affärsplan    Deadline: 7 februari, före kl.13.00

3. Affärsplan                  Deadline 27 mars, före kl.13.00

4. Sverigefinal                  Preliminärt 14 juni 2012

Du kan hoppa in när som innan moment 3 i tävlingen. Men börja redan nu att fundera på om du inte ska ta in din affärsidé i tävlingen – eller du kanske till och med har fler? Varje person får ha max fem affärsidéer under ett år.

Venture Cup grundades på initiativ av McKinsey & Co i Göteborg 1998. Venture Cup är en organisation som bygger på ideellt arbete och har inget kommersiellt intresse. Tävlingen har med åren vuxit till världens största i sitt slag och företag som Lensway, Student Consulting, Oxeon, NetClean, Let’s Deal, Lumen Radio och The Fair Tailor har alla tävlat i Venture Cup.

Välj nu din tävlingsregion längst ned på Venture Cup sidan och börja din resa mot eget företagande redan idag! Lycka till!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s