Idé till Innovation

Plötsligt så händer det!

Jag hittar en sida som visar sig vara jättebra och inspirerande! InnovationOnline heter den! Bakom står Svenska uppfinnarföreningen, Almi och Ungas innovationskraft.

Vid första anblick känns första sidan lite tråkig – men rätt snabbt kommer man in på olika exempel på hur andra har gjort och där hittar jag guldet! För det är ju i andras stories som vi blir inspirerade – hur gjorde dom, undrar vi ofta.

Under Cases listas här just nu tre olika exempel, den här med Happy Socks gör mig ju bara glad – med Youtube video och allt! Hoppas verkligen att de fortsätter att fylla på framöver med goda exempel från runt om i landet!

InnovatioOnline går igenom 8 steg med olika underrubriker – ganska enkelt upplagt och lätt för dig som har en idé att gå igenom och checka av vad som är viktigt. Sen gäller ju inte alla råd för alla – alltid – men dessa 8 steg och dess underrubriker kan ge goda råd, kan hjälpa en att tänka på något viktigt man kan ha missat.

Sen bryter sidan ner allting väldigt enkelt, saker som ibland låter så jobbigt låter helt plötsligt enkelt här. Dessutom kan besökaren testa vad han/hon har lärt sig via online Testet, där olika frågor dyker upp med svarsalternativ.

Vad tycker du om sidan?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s